Shoppen in Rituals

Shoppen in Rituals

Afgelopen dinsdag was ik een dagje vrij en ben ik gaan shoppen. Tenminste, dat was het plan.

Ik had allemaal plannen gemaakt om lekker veel nieuwe kleding te kopen. Ik wilde een nieuwe broek, een paar shirtjes voor lente weer, een leren jasje, noem het maar op. Maar op de een of andere manier ging het niet zoals gedacht, wat op zich geen verrassing is aangezien je vaak niets koopt als je iets wilt.

Uiteindelijk heb ik wel de spullen kunnen kopen die echt nodig waren, zoals een nieuwe haarföhn en wat spulletjes bij de Rituals.
Maar let wel, op het moment dat ik de Rituals instapte was ik al een tijdje aan het shoppen zonder resultaat. Sinds Kerst ben ik verliefd op een deo van de TAO QI GONG lijn. De geur is zo ontzettend lekker en twee weken geleden raakte het op. Dus eenmaal binnen ging ik natuurlijk meteen naar de lijn op zoek naar de deo. Mij helemaal rot gezocht vroeg een van de werknemers of ze mij kon helpen, uh ja graag! Blijkt dat de grote deo moeilijk leverbaar was en dat ze alleen een reisformaat hadden. No problem dacht ik al meteen, dan neem ik er wel twee. Uiteindelijk heb ik een reisformaat en een roller gekocht.

IMG_1300

Het meisje die mij hielp vroeg of ik ook de nieuwe lijn wilde zien. En aangezien ik toch niets te doen had leek mij dat geen probleem. Dus legde ze mij uit wat alles was en waar het voor diende en vervolgens kreeg ik een scrub en een mini workshop van alle producten. Ondertussen kreeg ik nog een thee aangeboden, ik was helemaal in mijn element haha!

IMG_1294

Uiteindelijk heb ik de body scrub, de shower foam en de body cream gekozen. In de body cream zit trouwens heel subtiel een glinster waardoor als je in het licht komt een lichte glinstering ziet, heel leuk voor in de zomer. Deze lijn heet trouwens The Ritual of karma en dit is de nieuwe Summer Limited Edition collectie. Op de site staat deze lijn omschreven als: als je leeft met goede intenties creëer je goede karma.
De geur is fris en echt precies goed voor de zomer. Ik ben zelf een grote fan van lichte geuren en niet al te sterk en daar past dit precies bij. De basisingrediënten voor deze collectie is met de Holy Lotus en de Bergamot. Ik denk dat ik dit deze lente en zomer veel ga gebruiken!

Wat ik trouwens altijd erg fijn vind aan Rituals is dat alles natuurlijk is en aangezien ik een ontzettend droge en gevoelige huid heb, vind ik dat echt een pre.

IMG_1302

Uiteindelijk liep ik de deur uit met ongeveer 4 items meer dan in eerste instantie gepland. Zo zie je maar, het loopt altijd anders dan verwacht en dat is helemaal niet erg.
Dus ik zit voorlopig wel goed met zeepjes, crèmes en deo!

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *