If You Like Piña Coladas..

If You Like Piña Coladas..

IMG_1636Op de een of andere manier kom ik nooit The Body Shop uit zonder tenminste 4 items. En ook vorige week was dat het geval.

Ik had verschillende bloggers horen praten over de nieuwe Piñita Colada lijn en aangezien ik graag bij The Body Shop kom leek het mij een goed idee om het even uit te proberen.

IMG_1643Vanaf het moment dat ik daar binnenkwam en een tester opende om de geur te ruiken was ik verkocht. Ik moest en zou het hebben. De naam van de lijn zegt het al: het ruikt naar echt piña colada, oftewel: ananas en kokos, zo ontzettend lekker!
De body wash wilde ik sowieso hebben aangezien ik dat veel gebruik en je kan nooit genoeg keuze hebben voor onder de douche toch? De body scrub sprak mij ook zeer aan. Ik gebruik de laatste tijd steeds meer een scrub onder de douche (natuurlijk maar één keer per week, ander is het niet goed voor je huid) en ik merk dat mijn huid er echt wat aan heeft en de ‘dode’ huidcellen weg zijn.
Als laatste kocht ik de body sorbet. Een aardig meisje van The Body Shop die mij hielp vertelde dat het een soort bodylotion is maar dan heel licht. Ik heb zelf ook vaak het probleem in de zomer (ook in de winter trouwens) dat je huid nog zo lang blijft kleven omdat de lotion/crème te dik is. Het voordeel van een sorbet is dus dat het dun is en snel opdroogt. Ze vertelde mij ook dat je het zelfs als after sun kunt gebruiken in de zomer, als je het dan in de koelkast legt is het ook nog eens een lekkere verkoeling. Wat ik hier ook zo lekker aan vind is dat je huid echt nog een tijdje blijft ruiken naar ananas en kokos.

Ik ben dol op acties en dit keer was er een 1+1 gratis actie. Op advies van het meisje dat mij hielp besloot ik voor een body mist te gaan van mango. Ik hou van mango’s en de geur vind ik ook erg lekker dus de keuze was snel gemaakt.
Eenmaal bij de kassa bleek dat ik nog een douche gel van White Musk kreeg vanwege mijn klantenkaart, hoe handig! Dus daar ging ik met een tas vol nieuwe geurtjes.
Ik ben voorlopig wel even zoet.

Oh en kijk, zelfs Bubba vind het leuk.
IMG_1632

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *