Let’s Meet Again

Let’s Meet Again

Ik ben iemand die in veel verschillende dingen geïnteresseerd is. Ik kijk graag “daily vlogs” (ik heb zo mijn favorieten om te kijken), beauty en fashion video’s en blogs. Ik bak ook graag en vind het leuk om recepten uit te proberen. Maar nadat ik een tijdje over deze onderwerpen schreef, leek het niet meer juist voor mij. Daarom besloot ik om een kleine pauze in te lassen en me te focussen op waar ik wel over wil schrijven en welke onderwerpen mij wel echt interesseren. En om eerlijk te zijn is het erg lastig. Ik ben denk ik nog steeds niet helemaal klaar met het proces. Ik weet niet of je dat ooit bent. Ik denk dat we constant in ontwikkeling zijn en als reactie daarop veranderen interesses. Ik was hier laatst over aan het praten en toen kwamen we tot de conclusie dat je op verschillende momenten in je leven de vraag krijgt; “Is dit wat je wilt?” Ik dacht altijd dat ik wist wat ik aan het doen was en dat dat ook was wat ik wilde doen. Maar om de een of andere reden bleef die vraag maar terugkomen. Ik wist eindelijk wat ik wilde studeren, maar mijn blog was een heel ander onderwerp waar ik niet echt over nadacht.

Veel mensen denken dat bloggen makkelijk is: je schrijft een paar posts eens in de zoveel tijd en mensen lezen het. Maar dat is niet helemaal hoe het werkt. Als je echt wilt dat je blog groeit, moet je meer doen dan alleen schrijven. Je moet je niche zien te vinden. Zie het als een bedrijf. Ik heb dat totaal onderschat. Dat is ook waarom het mij zo lang duurde voordat ik wist wat ik met mijn blog wilde doen. Voor dit moment wil ik mij focussen op 3 hoofdonderwerpen: Lifestyle, Ambitie & Succes en Fotografie.

Let's Meet Again - My Chapter Twenty

Ik ben niet een persoon met een 9 tot 5 mentaliteit. Zo schrijf ik dit bijvoorbeeld om 1 uur ‘s nachts. Eigenlijk zou ik moeten slapen aangezien ik om 7 uur op moet, maar ik krijg gewoon ideeën op gekke momenten. Ik kan mijzelf ook niet dwingen om te schrijven en om inspiratie te hebben. Dat is ook waarom ik geen grote doelen ga stellen zoals “elke dag een nieuw artikel”, omdat ik weet dat ik dat niet kan waarmaken en dan teleurgesteld raak door mezelf. Dus ik ga het makkelijk houden met 1 á 2 artikelen per week. Ik denk namelijk dat de content zelf belangrijker is dan de hoeveelheid. 

Let's Meet Again - My Chapter Twenty

Dit lijkt misschien wel een heel random plaatje, wat het ook is, maar ik moest het gewoon even delen. Ik heb dit glas gekocht bij Things I Like, Things I Love in Amsterdam en ik moest hier even een foto van maken. Het ontwerp is prachtig en het drinkt ook heerlijk! Het is bedoeld als een whiskey glas, maar ik gebruik het liever als een normaal glas, haha.

Oké, dat was het weer. Ik hoop dat jullie mijn nieuwe blogconcept leuk vinden! Laat het mij weten in de reacties of via Instagram en Facebook. Laat me weten wat je nog meer zou willen lezen op mijn blog!

Liefs,

Emma

Follow:

4 Comments

 1. August 16, 2016 / 8:33 am

  I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
  It is pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you
  did, the internet will be much more useful than ever before. http://bing.net

  • emmabering
   August 16, 2016 / 2:44 pm

   Thank you Amy! That means a lot to me 🙂 you just made my day x

 2. September 4, 2016 / 7:13 pm

  I’ve had exactly the same thoughts over and over again, it’s so tiring! I started blogging three years ago and have lost count of how many times I’ve stopped and started new blogs with new concepts and ideas. It’s hard to write about things you’re interested in sometimes for fear of it being unsuccessful or uninteresting if it’s not what everyone else is doing, but you’ve definitely just got to stick with it.

  • emmabering
   September 13, 2016 / 10:00 am

   Thank you so much! It’s really great to hear that I’m not the only one. I will definitely stick with it! x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *