Mijn Smoothie Bowl Obsessie

Mijn Smoothie Bowl Obsessie

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag” is iets dat je overal kan lezen of horen. Ik ben het type mens dat iets moet eten ELKE OCHTEND! Anders word ik een grumpy cat of word ik misselijk. Maar ik moet toegeven dat beslissen wat ik in de ochtend eet nog wel eens lastig kan zijn. Mijn ontbijt is (bijna) elke dag hetzelfde geweest sinds ik een klein meisje was totdat ik een jaar of 20 was. In Nederland eten we veel brood (meestal vers), dus at ik 1 of 2 sneetjes bruin brood met pindakaas of hagelslag. En ik vond het heerlijk, maar ik ben er wel achter dat het niet heel gezond is.

Nu ik op mijzelf woon (met vriend) ben ik wat anders gaan eten. Vooral omdat ik gewoon niet dezelfde spullen heb als mijn ouders, maar ook omdat ik wat gezonder wilde gaan eten. Dus begon ik yoghurt met cruesli te maken in de ochtend. Inmiddels is dat soja yoghurt geworden vanwege mijn lactose intolerantie.

Mijn Smoothie Bowl Obsessie - My Chapter Twenty

Ik heb mijn Nutri Bullit nu ongeveer een jaar en ik heb het ontzettend veel gebruikt. Het liefste maak ik smoothies omdat het zooo makkelijk is (serieus, zo makkelijk). Laatst bedacht ik mij dat ik de smoothie ook kan gebruiken in plaats van de yoghurt. Smoothie bowls it is! Ik ben mijn smoothie bowls gaan delen op Instagram en ik kan niet stoppen met het maken ervan!

Hoe ik het maak? Nou, het verschilt elke keer, want het ligt eraan wat ik in huis heb. Maar ik gebruik altijd 1 banaan, handje blauwe bessen, (bevroren) bessen (ligt aan het seizoen welke ik neem; aardbeien en frambozen zijn favoriet) en bevroren mango. En dan wissel ik het vaak af met seizoensfruit.

Mijn Smoothie Bowl Obsessie - My Chapter Twenty

Laat met weten wat jouw favoriete ontbijt is in de reacties! Ik vind het ook super leuk om wat van jullie creatis te zien! Dus tag me op Instagram met @mychaptertwenty zodat ik het kan zien!

Liefs,

Emma

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *