Photo Diary #1

Photo Diary #1

Hallo daar! Vandaag wil ik een Mijn Week in Foto’s doen! Ik heb het op een aantal blogs gezien en het leek mij super leuk om dit ook te gaan integreren op mijn blog! Ik ben heel actief op social media dus maak ik genoeg foto’s! Vandaag deel ik mijn week met jullie.

img_6342

De week begon met het (onofficiële) begin van mijn stage bij Lisa goes Vegan. Voor mijn studie (Media, Informatie & Communicatie) moest ik een stageplek vinden. Ik vond Lisa via haar Instagram account waar ze poste dat ze een stagiair zocht. Ze nodigde me uit voor een gesprek en het klikte meteen. Dus hier ben ik, als stagiaire voor Lisa, en ik moet zeggen: ik vind het super leuk! Het is precies wat ik wil doen op dit moment en het geeft me ontzettend veel inspiratie (en ook wat vegan inspiratie haha).

img_6319

Het is altijd leuk om nieuwe koffietentjes te ontdekken! Dit tentje heet Samen Lunch & Juice en zit vlak bij het Westerpark in Amsterdam. Ik kwam hier met Lisa voor een koffie-break. Ik had de chai latte (ik ben hier serieus ontzettend dol op!) en Lisa een koffie. Ik raad zeker de chai latte aan hier want het was weer heerlijk! Ik neem de chai latte wel altijd met sojamelk omdat ik last heb van koemelk.

img_6351

Deze foto is van mijn Instagram. Mijn moeder vond dit vrij grappig omdat ik in de beschrijving had gezegd dat ik vlechten in mijn haar had gemaakt, maar je kan ze helemaal niet zien in deze foto.. haha oeps!

img_6353

Op donderdag ontmoette ik de lieve Yara Michels van CHAPTER FRIDAY. Ze inspireerd mij altijd enorm en ik ben dol op haar site! Ik zag op haar Instagram story dat ze bij de Karen Millen winkel was voor de VOGUE Fashion’s Night Out. Dus ik vroeg mijn vriendin of ze met me mee ging om haar te ontmoeten. Ze was heel aardig en heeft me ook ontzettend geholpen met wat tips voor bloggen, dus bedankt Yara!
Mijn vriendin en ik voelde ons een beetje underdressed omdat iedereen in de straat hakken en jurkjes aanhadden en veel makeup, en wij liepen daar in onze korte broeken en sneakers haha. Maar ach, gewoon lekker doen waar jij je comfortabel bij voelt! Wij zijn gewoon dat soort mensen niet. Dus na de ontmoeten met Yara zijn we naar een leuke bar gegaan en hebben we lekker bijgepraat.
Ook heel grappig, mijn zus ontmoette Yara de dag erna terwijl ze wat ging drinken aan de Waterkant in Amsterdam, hoe toevallig!

img_6371

Op zaterdag waren mijn vriend en ik samen voor 1 jaar (!) Dus zijn we naar De Plantage gegaan om te eten en het te vieren. Het is een restaurant naast Artis en Amsterdam. Het eten is er heel goed dus ik raad het zeker aan! Deze foto is trouwens niet van die avond, maar wel een leuke!

img_6376

Zondag zijn mijn vriend en ik wezen lunchen (of eerder brunchen) bij Pluk. Pluk is een schattig en gezond tentje in de 9 straatjes waar je kan lunchen, ontbijten (met een heerlijke açaí bowl!), koffie drinken, verse juices etc. Ik nam een zalm sandwich was echt heeerlijk was! Ik ga zeker nog een keertje terug voor die açaí bowl.
img_6409

Diezelfde dag heb ik nog wat verse sapjes gehaald van de Juice Brothers. Ik had heel veel dorst en ik had echt het idee dat ik vitamines nodig had omdat ik me een beetje ziekjes voelde. I ging voor de Easy Going, die eigenlijk heel zoet smaakte vanwege de appel, en de Vanilla Sky, die eigenlijk gewoon naar cookie dough smaakt! Helaas hebben de vitamines niet geholpen aangezien ik alsnog ziek werd de volgende dag… haha.img_6394

Deze foto is van gisteren. Mijn kat is bijna 5 maanden oud en hij viel in slaap in deze positie. TOO CUTE!!

img_6410

Ondanks dat ik me slecht voelde dacht ik dat het goed was om even uit het huis te gaan en wat zon en frisse lucht te pakken want het was 28 graden(!) Ik ging naar Rembrandtpark en heb heerlijk wat gelezen.

Dat was mijn week! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en ik ben van plan deze wat vaker te gaan doen!

Wat hebben jullie gedaan deze week? Laat het me weten via Facebook of Instagram!

Liefs,

Emma

 

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *