New Blog Layout

New Blog Layout

Eindelijk is het zover! Er is een nieuw uiterlijk van mijn blog! Ik wilde dit al ongeveer 6 maanden doen en nu heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en een nieuwe layout gezocht. Ik heb al wel een aantal keer mijn blog zelf proberen te ontwerpen, maar laten we eerlijk zijn, soms moeten we dingen overlaten aan de professionals haha! Dus na wat zoeken kwam ik terecht bij Pipdig.
Een aantal van mijn favo blogs hebben hun ontwerp ook hier vandaan en toen ik eenmaal op hun site was, was het ook meteen duidelijk. En het grappige is, is dat het eerste ontwerp dat ik zag ook meteen de juiste was!

My Chapter Twenty

Bijna 1,5 jaar geleden besloot ik te beginnen met My Chapter Twenty. In het begin was het niet heel anders dan mijn vorige blogs: ik had het over fashion, beauty, reizen en eten. En al vrij snel kwam ik erachter dat dit niet was wat ik wilde, het paste niet goed bij mij. Daarom besloot ik een paar maanden geleden om dingen een beetje anders te gaan doen. Het is nog steeds een working progress, maar het begint te komen.

Ondanks dat had ik nog steeds het gevoel dat er iets miste. Ik heb namelijk altijd gewild dat mijn blog er professioneel uitzag en zoals het er hiervoor uitzag was dat niet zoals ik het wilde. Dat komt vooral doordat ik eerst een domein heb gekocht en had besloten dat het ontwerp later wel zou komen. Dus heb ik destijds gekozen voor een gratis layout.

Dankzij Pipdig heb ik nu een prachtige website (al zeg ik het zelf haha) – niet gesponsord btw- en ben ik tevreden met hoe mijn blog er uitziet.

Photography

New blog Layout - My Chapter Twenty

Naast het nieuwe uiterlijk van mijn blog wil ik ook nog een nieuw onderwerp introduceren. Mijn liefde voor fotografie is heel groot en ik wil dit meer met jullie delen. Op met moment zijn mijn artikelen meer lifestyle, maar ik wil meer gaan delen over fotografie. Niet persé meer foto’s, maar ook meer inhoudelijke informatie en tips.

 

Dus, nogmaals welkom op mijn blog! Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden al ik! Laat me weten wat je ervan vind en vergeet je niet te abonneren zodat je op de hoogte blijft van mijn berichten.  Daarnaast kan je me vinden op Facebook & Instagram!

Liefs,

Emma

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *