Sunday Facts: 10 feitjes over mij #1

Sunday Facts: 10 feitjes over mij #1

Laatst kreeg ik een idee om een nieuwe rubriek te beginnen op mijn blog. Sunday Facts: 10 feitjes over mij. Het lijkt mij gewoon zo leuk om dit te delen, en zo krijgen je ook steeds weer wat meer over mij te weten! Dus without further ado, hier zijn 10 feitjes over mij die je nog niet wist:

Sunday Facts: 10 feitjes over mij

 1. Ik ben DOL op chocolade
  En nee, niet alleen als het de “feestweek” is (if you know what I mean), maar eigenlijk gewoon altijd. En als we dan repen in huis hebben gaan ze ook iets te snel op (oeps!).
 2. Vanaf mijn 20ste woon ik al samen
  Oké, nu moet ik er wel even bij vermelden dat ik 2 dagen later 21 werd.. maar toch! Mijn vriend en ik wonen nu bijna een jaar samen in Amsterdam en hebben het nog steeds hartstikke naar ons zin!
 3. Ik gebruik te veel uitroeptekens!
  Misschien is het je al opgevallen in mijn andere blogposts, maar ik gebruik echt heel veel uitroeptekens. Ik denk dat ik het doe om over te brengen hoe enthousiast ik ben of om iets te benadrukken. Nu probeer ik de hele tijd om het vooral niet te gebruiken.. best lastig! (kijk, daar ga ik weer)
 4. Vroeger droeg ik altijd kettingen met uilen
  Het viel zelfs zo erg op dat mensen op mijn school dachten dat ik gek was op uilen. Het was eigenlijk gewoon puur toeval. Mijn moeder kocht altijd kettingen in andere landen en ik vond altijd die met een uil het leukste!
 5. Ik krijg vaak de hik tijdens het tanden poetsen
  Vraag me niet waarom, ik zal wel verkeerd ademen denk ik… Maar irritant is het wel! Ik heb ook niet zo’n schattig zacht hikje. Nee, die van mij zijn hard en komen om de 2 seconden! Dit tot groot leedvermaak van mijn vriend helaas.
 6. Vroeger zei ik wol in plaats van wil
  Ik kan mij zo voorstellen dat ik als klein kind af en toe vrij irritant was. Ieder kind heeft wel zo’n fase dat hij/zij niets wilt en dat ook graag zegt. Alleen kon ik op de een of andere manier het woord ‘wil’ niet uitspreken dus werd het: “Dat WOL ik niet!”. Ach, toch best schattig.
 7. Ik ben doodsbang voor achtbanen
  Vooral van die achtbanen die over de kop gaan, echt ik hoef er niet in! Het gekke is dat ik vroeger dol was op achtbanen, vooral die stijlen houten. Nu ga ik liever in de Fata Morgana.. haha
 8. ‘s Ochtends vroeg opstaan is niet mijn ding
  Ik ben zo geen ochtendmens. Voor 9 uur kom ik gewoon niet goed mijn bed uit. Ik doe het wel, omdat ik gewoon naar school moet of moet werken, maar liever blijf ik tot 9 uur in mijn bed liggen. Ik zit er zelfs aan te denken om zo’n Philips wake-up light te kopen. Helaas zijn die redelijk duur, dus voorlopig zet ik maar 10 wekkers…
 9. Ik ben een ontzettende koukleum
  Echt ongelofelijk, zodra het onder de 22 graden is heb ik het gewoon standaard koud. Rustig maar, ik blijf van de kachel af, ik zit gewoon standaard onder een dekentje met een sjaal. De kruik is my best friend.
 10. Ik ben heel goed in uitstellen
  Helaas ben ik hier heel goed in. Zelfs zo goed dat ik vaak de dag van tevoren in de stress schiet omdat ik nog een opdracht voor mijn studie af moet maken. Hopelijk ga ik in 2017 iets minder uitstellen en iets vaker gewoon ergens aan beginnen!

Zo, dat was het! 10 dingen over mij die je nog niet wist! Hopelijk was dit leuk om te lezen, laat het mij vooral weten. Herken je jezelf in een van deze 10 feitjes? Laat een paar feitjes over jou achter in de reacties!

Vergeet ook niet om mij te volgen op mijn social media accounts! Ik ben heel actief op Facebook en Instagram, dus als je meer wilt zien kan je mij daar volgen :).

Liefs,

Emma

Ik ben van plan om in ieder geval elke week een nieuwe blogpost online te hebben! Dus (hopelijk) is er vanaf nu elke zondag een nieuwe blogpost. Vergeet je niet te abonneren zodat je op de hoogte wordt gehouden van nieuwe posts. 

Sunday Facts: 10 feitjes over mij #1 - My Chapter Twenty

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *