Waarom ik ben begonnen met bloggen

Waarom ik ben begonnen met bloggen

Bloggen. Het is nogal een dingetje. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een blog. Ze bestaan ook in alle soorten en maten: reisblogs, foodblogs, fashionblogs, beautyblogs, interieurblogs, mommyblogs en ga zo nog maar even door. Ook ik heb – zoals je wel weet – een blog, anders was je hier nu niet geweest. En hoe gek het ook klinkt, ik heb mijn blog nu al meer dan 2 jaar (Woah!).

Is het precies zoals je had verwacht?

Nee. Absoluut niet. Ik had er echt een droombeeld van. Mooie verhalen, prachtige foto’s, veel bezoekers. Maar om dat te bereiken moet je wel echt wat doen. Goed, eerlijk is eerlijk, mijn blog is na 2 jaar geen daverend succes met duizenden lezers per maand, maar daar heb ik zelf ook niet echt voor gezorgd. Ik wil daar dit jaar echt verandering in brengen. Ik vind het nog steeds moeilijk om het te combineren met mijn studie en werk, but I WILL TRY!

Anyways, ik ben de afgelopen tijd dus weinig actief geweest op mijn blog. En hoe langer ik iets niet doe, hoe meer ik ertegen op ga zien. Afgelopen week heb ik mezelf echt gedwongen om er meer mee bezig te zijn, al is het maar in mijn hoofd.

Waarom ben ik begonnen met bloggen?

Een paar jaar terug besloot ik een blog te starten (niet deze) omdat ik ook een plekje op het internet wilde hebben waar ik mijn gedachtes kwijt kon. Ik vond dat ik wat te vertellen had en ik vond het prettig om te kunnen schrijven. Het voelde een beetje als een soort dagboek.

Ik denk wel dat er over de afgelopen paar jaar wat is veranderd. Eerst blogde ik omdat het mij wel leuk leek, een soort hobby. Nu blog ik niet alleen voor mijzelf, maar ook omdat ik hoop iets te kunnen meegeven aan mijn lezers.

Waarom blog jij?

Nou kan ik mij zo voorstellen dat niet iedereen die dit leest ook een blog heeft, maar lees je dit en heb je wel een blog: waarom blog jij? Ik ben heel benieuwd! Ook trouwens naar de onderwerpen, let me know in de reacties hieronder!

Goed, dat was het wel weer voor vandaag. Meer posts over bloggen gaan zeker komen in 2018, be ready! Meer foto’s en random thoughts kun je vinden op mijn Instagram!

Liefs,

Emma

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *