About

My Chapter Twenty Emma Profile

Hallo daar! Mijn naam is Emma, 23 jaar en wonend in Heerhugowaard. Ik zit in het derde jaar van mijn studie Media, Informatie en Communicatie. Ik ben dol op mijn gekke kat Bubba (nee, geen crazy cat lady, voor alsnog..) en ik heb mijn perfecte huis al ingericht op Pinterest (ja, zo’n type dus haha). Meer is er eigenlijk niet, maar ik zal dit iets langer maken dan 4 zinnetjes.

Hoe het begon

Behalve die twee dingen ben ik ook dol op bloggen. Ik doe dit nu ongeveer 1,5 jaar en ik was verkocht vanaf het eerste moment! Ik ben My Chapter Twenty ooit begonnen omdat ik klaar was met de slordige blogs die ik al had, en ik wilde wel eens iets serieus doen. Om eerlijk te zijn ben ik nog steeds zoekende naar de perfecte combinatie van onderwerpen, maar ik kom steeds meer op een bepaald idee. Bloggen is voor mij echt een uitlaatklep. Ik kan schrijven wat ik wil, wanneer ik het wil en niemand die mij tegenhoud. Daarnaast is het een lekkere afleiding van bepaalde dingen (denk aan studeren.. oeps).

Fotografie

About Emma - My Chapter TwentyFotografie is iets waarvan ik nooit had gedacht dat ik dat ZO leuk zou vinden. Ik begon een paar jaar geleden met het maken van Youtube video’s (doe ik nog steeds) en daarvoor kreeg ik van mijn ouders een hele mooie camera. Dankzij die camera ben ik steeds meer foto’s gaan maken. Het viel mij al vrij snel op hoeveel mooiere foto’s je kan maken met een goede camera (liefste spiegelreflex) dan met je iPhone. Inmiddels ben ik 2 lenzen en 2 andere camera’s verder en is de liefde voor fotograferen alleen maar meer geworden. Dus hier zal je ook meer van zien op mijn website.

Life en wat daar onder valt

About Emma - My Chapter TwentyLife staat natuurlijk voor Lifestyle. In mijn optiek is dit heel breed. Ik schrijf met heel veel passie over een heerlijk recept, mijn lievelings vakantiebestemming (a.k.a. Bali, holy moly wat was ik bruin daar!), maar ook over (keuze)stress en gezondheid. Het is meer dan een makeupje op gezicht smeren en dat delen, ik wil diepgang creëren en ik hoop dat ik dat een beetje goed doe. Ik hoop dat ik sommige van jullie kan helpen met problemen en daarnaast hoop ik dat jullie je comfortabel voelen om verhalen aan mij kwijt te kunnen.

 

Ik denk dat dit het wel was! Heb je vragen of wil je een leuke samenwerking aangaan? Dan kan je altijd mailen naar info@mychaptertwenty.com, vind ik heel leuk! Daarnaast ben ik natuurlijk te vinden op Facebook en Instagram.

Heel veel liefs,

Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *