About

My Chapter Twenty Emma Profile

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Ik ben Emma en ik ben mijn blog My Chapter Twenty inmiddels bijna 3 jaar geleden begonnen. Ik had een tussenjaar en wist niet helemaal wat ik wilde. Ik wist wel dat ik ook altijd al had willen bloggen en dus besloot ik het ook te doen. En nu zijn we hier, 3 jaar verder, en ik vind het nog steeds super leuk!

Bloggen is voor mij echt een uitlaatklep. Ik kan schrijven wat ik wil, wanneer ik het wil en niemand die mij tegenhoud. Daarnaast is het een lekkere afleiding van bepaalde dingen (denk aan studeren.. oeps). Het is voor mij ook meer dan een makeupje op je gezicht smeren en dat delen, ik wil diepgang creëren en ik hoop dat ik dat een beetje goed doe. Ik hoop ook dat ik sommige van jullie kan helpen met problemen en daarnaast hoop ik dat jullie je comfortabel voelen om verhalen aan mij kwijt te kunnen.

Ik denk dat dit het wel was! Heb je vragen of wil je een leuke samenwerking aangaan? Dan kan je altijd mailen naar info@mychaptertwenty.com, vind ik heel leuk! Daarnaast ben ik natuurlijk te vinden op Facebook en Instagram.

Heel veel liefs,

Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *