Hobby: Photography

Hobby: Photography

Ik schrijf dit nu in het Nederlands omdat ik heb besloten dat ik voortaan het meeste in het Nederlands wil schrijven. Dat komt doordat ik de laatste tijd een beetje heb nagedacht over wat ik precies wil met mijn blog en ik heb besloten dat ik het dichter bij mijzelf moet houden, dat houd in dat de taal ook mijn eigen taal wordt.

Oh, aangezien dit mijn eerste blogpost is van dit jaar: GELUKKIG NIEUWJAAR!! Haha, ik vind dat ik dat nog mag zeggen.

Ik heb ook besloten wat ik volgend jaar als specialisatie wil gaan doen met mijn studie (media, informatie en communicatie) en dat is ‘tekstschrijven’. Dit houd in dat je op verschillende manieren leert schrijven. Bijvoorbeeld schrijven voor een krant, commercieel schrijven, zakelijk schrijven etc.
Deze interesse komt overduidelijk van het hebben van mijn blog. Denk ik.. aangezien ik de laatste tijd niet echt tijd had voor mijn blog, maar de liefde voor schrijven is er nog steeds!

Een andere liefde die ik in de afgelopen maanden heb ontwikkeld is het maken van foto’s. En dan bedoel ik niet leuke foto’s van je vrienden of selfies (die maak ik ook nog steeds haha), maar echt bijzondere foto’s. Nou vind ik niet dat ik van mijzelf mag zeggen dat de foto’s die ik maak bijzonder zijn, maar ik doe mijn best in ieder geval. Ik heb met Kerst een nieuwe lens gekregen en daar maak ik met heel veel plezier gebruik van (Tamron 24- 70mm F/2.8 SP Di VC USD Canon).

Ik heb gister een soort compilatie gemaakt van de afgelopen tijd van de foto’s die ik heb gemaakt.

IMG_0143IMG_0138IMG_0150IMG_0178IMG_3062IMG_2182IMG_2196IMG_0984IMG_0825IMG_0934IMG_0843IMG_0842IMG_0839IMG_1051IMG_1057IMG_1056

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *