Inspiratie: Anna Nooshin

Inspiratie: Anna Nooshin

Zoals jullie misschien wel weten heb ik ongeveer een half jaar gelden een Favourite Person post geschreven over Estée Lalonde. Daar heb ik toen ontzettend leuke reacties op gekregen, zowel op mijn blog als op social media waaronder van Estée zelf.

Daarom lijkt het mij leuk om dit voort te zetten. Eigenlijk kan je het zien als inspiratie posts. Dit keer wil ik het hebben over Anna Nooshin. Nou moet ik voor school in mei ook een inspiratie pitch houden maar helaas is Anna Nooshin als twee keer geweest, wat trouwens aangeeft dat ik niet de enige ben die haar als inspiratie ziet. Dus daarom doe ik het hier.

Voor wie Anna Nooshin niet kent, ze is inmiddels 29 jaar en mede-oprichter van NSMBL.nl, een van de grootste online tijdschriften van Nederland. Vorig jaar april kwam haar eerste boek uit ‘On Top’ en inmiddels is haar tweede boek onderweg. Ook heeft ze een succesvol YouTube-kanaal met meer dan 58.000 abonnees. En sinds een paar maanden is ze mode- en lifestyledeskundige bij RTL Boulevard. Klinkt niet verkeerd toch?

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik ben Anna Nooshin op het spoor gekomen vorig jaar rond april of mei. Ik was in een tijdschrift aan het bladeren (ik denk de Glamour) waar zij in stond. Haar stukje interesseerde mij enorm dus toen besloot ik haar op te zoeken op internet. Al gauw zag ik dat ze net een boek had uitgebracht ‘On Top’ die ik vervolgens meteen bestelde. Ik denk dat ik binnen 1 of 2 dagen het boek had uitgelezen, in het zonnetje in de tuin. Overigens is haar boek echt een aanrader om te lezen. Ze heeft een ontzettend leuke schrijfstijl en het is op veel punten erg herkenbaar. En ook leuk om te weten, in juni komt haar tweede boek ‘On Life’ uit. Ik ben benieuwd!!

Ik denk dat als ik nu zou moeten zeggen wie mijn inspiratie of voorbeeld is dat ik dan Anna zou noemen. Aan het begin van dit schooljaar werd dit mij trouwens ook gevraagd en toen noemde ik ook Anna. Erg opvallend vond ik dat niemand wist over wie ik had. Inmiddels weet geloof ik het grootste gedeelte van de klas het wel.
Het heeft even geduurd, maar nu denk ik eindelijk te weten wat ik zou willen doen (qua werk/carrière) en dit is deels te danken aan Anna en deels mijn studie natuurlijk. Maar doordat Anna ook een groot gedeelte van haar werk laat zien in haar vlogs zie je echt hoe het is om te doen wat zij doet en dat spreekt mij enorm aan.

Wat ik trouwens ook erg leuk vind aan haar Youtube-video’s is dat ze erg open is over bepaalde onderwerpen. Ze heeft bijvoorbeeld een video gemaakt over haar opleiding/studie waarin ze praat over wat voor opleiding zij heeft gedaan. Maar ze geeft ook heel goed advies zoals ‘doe wat jij wilt doen, het is jou leven en jij moet er gelukkig van worden’. Ook geeft ze advies over ‘hoe om te gaan druk vanuit thuis, vrienden of jezelf’. Echt een video die het waard is om te kijken.

Dus bedankt Anna Nooshin voor de inspiratie die je mij geeft!

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *