Meet Bubba

Meet Bubba

Gister was het alweer een week geleden dat we onze kitten ophaalden uit het nestje. In april zag ik op de site Amayzine.com een bericht van Kiki Düren waarin ze vertelde dat haar poes een nestje van 5 kittens had gekregen. Nou vind ik dat soort berichten altijd leuk om te lezen dus las ik het bericht helemaal af. Onderaan stond heel kort dat als je een kitten wilde je haar een berichtje kon sturen.

IMG_5307

Flo en ik hadden het er al eerder over gehad maar ik was degene die toen zei: “nee, na de zomervakantie is een goede tijd om te kijken naar katten.”

De foto’s van de kittens waren zo schattig dat ik spontaan verliefd werd. Ik appte Flo en schreef het bericht. En nu 8 weken later hebben we een klein katje rondrennen.
Eenmaal bij het nestje besloten we niet te kijken naar geslacht maar naar karakter (voor zover ze dat zo jong al hebben) en één kitten sprak ons, vooral Flo, meteen aan. Deze wilde spelen, was niet schuw maar nieuwsgierig en wilde wel over z’n buikje worden geaaid.

De eerste paar minuten (lees 30 min.) van de autoreis naar huis waren hartverscheurend. Hij was veel aan het piepen en mauwen, maar gelukkig viel hij op een gegeven moment in slaap. Eenmaal thuis zagen we vrij snel dat we een mannetje hadden en besloten we hem Bubba te noemen. Bubba komt van de film Forrest Gump.

Hij is ontzettend lief en speels, maar ook erg ondeugend. En ook erg fotogeniek.
Bereid je voor op een lading schattige foto’s.

IMG_1476IMG_1612IMG_1580IMG_1651IMG_1537IMG_1518IMG_5576

Follow:

1 Comment

  1. Jos Bering
    June 19, 2016 / 3:47 pm

    Te leuk die foto’s!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *