When in Rome

When in Rome

Vrijdag kwamen mijn vriend en ik terug van 4 heerlijke dagen in Rome. In eerste instantie hadden we geen plannen voor de zomer, maar een paar weken geleden besloten we dat we toch ergens heen wilden. Maar omdat het zo spontaan was en zo kort van tevoren wisten we niet waar we heen wilden.

Ik had ook van Srprs.me gehoord via een vriendin en besloot dat het eigenlijk hartstikke leuk is om niet te weten waar je heen gaat. Dus boekten we een citytrip van 4 dagen en het enige wat we wisten was dat het ergens in Europa was. Een week van tevoren kregen we het weerbericht en dat was godzijdank zonnig en warm zomerweer haha! Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik het super moeilijk vond om niet te zoeken naar plekken waar we eventueel heen konden gaan. Mijn vriend wilde helemaal niets weten en liet het een complete verrassing zijn. Volgende keer ga ik dat ook maar doen haha.

Dus op dinsdagochtend (lees: 4:30) kwamen we er op Schiphol achter dat we naar ROME gingen! Ik was super enthousiast aangezien ik überhaupt nog nooit in Italië was geweest! Je begrijp dat ik een hele blije Emma was.

We kwamen rond half 1 ‘s middags aan in het hotel (Dock Hotel) en daar konden we onze bagage achter laten. In de vier dagen dat we er waren hebben we ongeveer alle grote dingen gezien die je in Rome kunt zien. Hier beneden zie je alle plekjes waar we geweest zijn:

When in Rome - My Chapter Twenty When in Rome - My Chapter Twenty When in Rome - My Chapter Twenty When in Rome - My Chapter Twenty When in Rome - My Chapter Twenty When in Rome - My Chapter Twenty When in Rome - My Chapter Twenty When in Rome - My Chapter Twenty When in Rome - My Chapter Twenty When in Rome - My Chapter Twenty When in Rome - My Chapter Twenty When in Rome - My Chapter Twenty When in Rome - My Chapter Twenty When in Rome - My Chapter Twenty

When in Rome - My Chapter Twenty

Als je meer foto’s wilt zien van Rome kan je mijn Instagram bekijken!

Liefs,

Emma

Follow:

1 Comment

  1. Jos
    August 30, 2016 / 12:16 pm

    Mooie foto’s hoor! Kan zien dat jullie het leuk hebben gehad! 😘 Jos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *