Photo Diary #2

Photo Diary #2

Het is weer tijd voor een week in foto’s! Ik heb het erg druk gehad de laatste paar weken, maar ik heb niet stil gezeten! Dus om samen te vatten hier mijn week in foto’s. Let’s go!

snckbr

Ik heb een review geschreven over SNCKBR in Amsterdam voor de Lisa goes Vegan website (voor degenen die het niet weten, ik loop hier stage). Ik had de vegan pannenkoeken en ze waren verrukkelijk!! Als je nog zoekt naar een plekje in Amsterdam om te lunchen dan zou ik zeker naar SNCKBR gaan! Je kan mijn review hier lezen.

snapshot

herfstbestand-20-11-16-18-26-25

bestand-20-11-16-15-52-01

Mijn zus en ik waren gister naar het Vondelpark in Amsterdam. Ik wild heel graag foto’s maken van de mooie herfstbladeren en de zon scheen, dus perfecte timing! Dit zorgde trouwens ook voor erg mooie foto’s al zeg ik het zelf haha.

veluwe bestand-20-11-16-15-47-49

Afgelopen zondag zijn mijn ouders, zus en ik naar de Veluwe afgereisd om met z’n vieren te wandelen. Dit klinkt misschien best saai, maar is gewoon hartstikke leuk. En als afloop zijn we naar een pannenkoekenhuis gegaan en hebben we wat heerlijke pannenkoeken gegeten (jeugdsentiment!).

lisaofficelisagoesveganimg_3123

Afgelopen week was ook mijn eerste week als stagiaire van Lisa bij Lisa goes Vegan. Het was best een heftig weekje maar zo ontzettend leuk! Alles wat ik daar doe is wat ik leu vind om te doen. Op donderdag hebben we foto’s geschoten voor het Holiday E-book. Eigenlijk is alles creatief, wat ik super leuk vind! De vrijdag was ook een leuke dag want toen kwam het aller eerste exemplaar van het Lisa goes Vegan boek binnen! Mijn introductie artikel kan je hier lezen.

Ik ben ook weer begonnen met het maken van Youtube video’s. Je ziet ze hierboven. Ik voelde echt de drang om weer video’s te maken want ik miste het eigenlijk best! Ben je al geabonneerd?

Laat me weten in de reacties of je dit leuk vond.

Als je meer van mijn week wilt zien kan je mij volgen op Instagram, Facebook en Pinterest.

Liefs,

Emma

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *