Waar wandelen goed voor is

Waar wandelen goed voor is

Ik was altijd iemand die wandelen haatte. Mijn ouders wandelden veel in het weekend en ik en mijn zus moesten meestal mee. Ik zei dan ook vaak “Zijn we al bijna bij de auto?” op een lekker zeurderig toontje.
Mijn ouders waren daar dan ook erg blij mee, zoals je kan begrijpen… Sorry mam & pap!

Naarmate ik ouder werd besloot ik niet mee te gaan en thuis op te bank te blijven hangen (vaak terwijl ik dan tv keek). Maar nu ik een tijdje op mijzelf woon heb ik al meerdere keren de behoefte gevoeld om te wandelen. Amsterdam is helaas niet de allerbeste plek voor een lekkere wandelen, maar zelfs 15 minuten in een van de parken is top. Soms moet je hoofd gewoon even leeg worden en wandelen kan daar heel goed bij helpen. Wat het voor mij ook heel leuk maakt is het maken van foto’s. Ik ben dol op fotografen en zodra ik kan wandelen is dat ook het perfecte moment om te oefenen.

Het is grappig dat bepaalde dingen veranderen naarmate je ouder wordt. Ik bedoel, ik had NOOIT gedacht dat ik wandelen leuk zou gaan vinden! Wie weet ga ik ook sporten ook ooit leuk vinden! -let’s hope-
Ik ben alleen niet echt dol op wandelen in mijn eentje, dus ik vraag vaak mijn ouders, zus, vriend of een vriendin om met me mee te gaan. Maar dat gaat ook heus komen.. ooit haha.

Soms krijg ik zo’n raar gevoel in mijn hele lichaam, alsof het me verteld dat ik moet wandelen of bewegen. Dus daar heb ik de afgelopen tijd naar geluisterd en ben ik meer het huis uitgegaan en meer gewandeld. Ik ben doel op het strand, het geluid van de golven en het zand onder je voeten maakt mij gewoon heel rustig. Het bos vind ik ook leuk, maar ik ga toch liever naar het strand. Daarom ben ik ook zo blij dat ik dicht bij de kust woon! Maar zelfs een korte wandeling in de buurt kan goed helpen!

Hoe maken jullie je hoofd even helemaal leeg? Laat het me weten via Facebook of Instagram!

Zandvoort

img_2768img_2767 img_2758 img_2756

De Veluwe

herfst-1 img_3021 img_2971

Vondelpark Amsterdam

img_2771 img_2769 herfst-4 img_2751 herfst-3 img_2774 herfst-2

Liefs,

Emma

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *