Photo diary #3

Photo diary #3

Happy Sunday! Vandaag alweer de derde Photo Diary! Benieuwd wat ik de afgelopen weken gedaan heb? Lees dan snel verder!

Photo Diary #3

Photo Diary #3 - My Chapter Twenty

Het is je vast niet ontgaan dat het de afgelopen tijd wat frisser is in Nederland. Dus ga ik sinds halverwege januari verkleed zoals op de linker foto hierboven. Ik heb het in ieder geval warm haha.
Het mooie van het koude weer is dat het in de ochtenden zo mooi is buiten! Op dat soort dagen ben ik super blij dat ik in Amsterdam woon!
Dan mijn lieve Bubba! Eindelijk lukte het om een foto van hem te maken terwijl hij super speels is. Zijn ogen worden dan enorme zwarte knikkers en het is zo schattig!

Photo Diary #3 - My Chapter Twenty

Tijdens de lunch op mijn stage bij Lisa goes Vegan zijn we wezen eten bij De Bakkerswinkel in Amsterdam-West. Ik had een dubbele boterham met linzen-paddenstoelenhummus, korianderpesto en bietenappelcompote. Vegan eten is wel een uitdaging, maar zeker niet onmogelijk (zelf je broodjes samenstellen dus). Als je een keertje in de buurt bent zou ik zeker hier langs gaan!

Photo Diary #3 - My Chapter Twenty

Het weer zorgde ook voor mooie plaatjes zoals deze! Vanaf mijn stage had ik elke dag dit uitzicht. Super mooi als het gevroren had!

Photo Diary #3 - My Chapter Twenty

Oh wat ben ik blij dat ik in Amsterdam woon. Zo veel mooie bruggetjes en straten om foto’s van te maken. Het blijft ook nooit vervelen.

Photo Diary #3 - My Chapter Twenty

Dit plaatje is in Alkmaar gemaakt. Voor de verjaardag van de moeder van mijn vriend gingen we een dagje naar Alkmaar. Het was zo’n mooie dag dat de reflectie in het water haarscherp was!

Photo Diary #3 - My Chapter Twenty

In Alkmaar moest ik natuurlijk wel een klein beetje shoppen. Dus het T-shirt op de linker foto heb ik gekocht bij Costes. Ik zag het vanaf buiten en het was meteen liefde haha.
Op stage had Lisa deze heerlijke drankjes meegenomen van Naturalicious. Ik weet niet meer wat de ingrediënten waren, want die stonden in het Russisch. Maar het was wel heel erg lekker en fris!

Photo Diary #3 - My Chapter Twenty

Op 1 februari gingen een vriendin en ik eten bij SNCKBR. Ze hebben daar heel veel vegetarische en vegan opties. Het was echt heel erg lekker! Helaas niet de aller beste foto’s van gemaakt, dus hier een foto van mij een hun zelfgemaakte Ice Tea. Diezelfde avond zag ik de sticker op de rechter foto op de voordeur van iemand. Leuk om te zien dat steeds meer mensen dit uiten.

Photo Diary #3 - My Chapter Twenty

Om mijn stageperiode af te sluiten zijn Lisa en ik wezen lunchen bij Koffie ende Koeck. Dit zit op de haarlemmerstraat in Amsterdam-West recht tegenover de Westergasfabriek. Dit zaakje is compleet vegan en hebben heerlijke koffie en taarten!

Photo Diary #3 - My Chapter Twenty

Ik ging voor het broodje de Rokende Rakker en Lisa had de Bietensoep. Ik geloof niet dat ik ooit zo lekker vegan heb gegeten. Ook zeker een aanrader!

Photo Diary #3 - My Chapter Twenty

Op maandag 6 februari was ik jarig! 22 jaar alweer! Maandag was ook weer de eerste dag van school. Van mijn ouders had ik dit Bering-horloge gekregen. Super leuk, want Bering is ook mijn achternaam. De schoenen op deze foto (en op de foto hieronder) heb ik cadeau gekregen van mijn vriend. Ook super blij mee, want ik draag ze bijna elke dag!

Photo Diary #3 - My Chapter Twenty

Deze foto heb ik gisteren nog gemaakt! Toen het ineens begon te sneeuwen. Super leuk want ik kan mij de laatste keer dat het zo sneeuwde niet herinneren haha.

Dat was het weer! Mijn foto’s van de afgelopen paar weken. Heel veel van deze foto’s deel ik ook op mijn Instagram (en op de Stories). Dus volg mij daar als je meer foto’s wilt zien!

Liefs,

Emma

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *