Eindelijk een tweede gaatje!

Eindelijk een tweede gaatje!

Eindelijk heb ik het gedaan! Een tweede gaatje! Ik wilde dit al sinds ik 18 jaar ben, maar ik was denk ik te bang om het te laten zetten. Toch heb ik het afgelopen weekend laten zetten. Lees je mee?

Eerste gaatje

Ik heb mijn eerste gaatje al sinds ik een klein meisje was. Het was geloof ik een cadeau van mijn oma destijds. Ik zal een jaar of 8 zijn geweest. De oorbellen die ik toen droeg waren veelal dolfijntjes, konijntjes en andere schattige knopjes. Toen ik wat ouder werd was het in om grote ringen te dragen en daarna ben ik steeds minder oorbellen gaan dragen.

Ik denk dat ik op een gegeven moment zeker een jaar geen oorbellen in heb gehad. En dan weer een week wel, dan weer een jaar niet. Zo ging het voor de afgelopen vijf jaar. Toch had ik altijd wel het idee om nog een gaatje te laten zetten. Ik wist alleen niet wanneer ik dat zou durven.

Verjaardagscadeau

Op 6 februari was ik jarig (22 alweer…) en mijn zus gaf mij dit als cadeau. Super leuk! Dus afgelopen zondag wij naar de winkel waar je dat kan laten doen. Het ging zo snel! Niet normaal. Het deed ook helemaal geen pijn. En toen zaten ze erin! Voor de eerste paar uur waren mijn oorlellen een beetje rood en opgezwollen, maar daarna gingen ze weer terug naar normaal en leek het alsof het altijd al zo was geweest!

Eindelijk een tweede gaatje! - My Chapter Twenty
Deze foto is op de dag zelf genomen.

Eindelijk een tweede gaatje! - My Chapter Twenty

Deze knopjes zitten er nog zeker wel 7 weken in nu, dus werd het wel tijd om voor mijn eerste gaatjes iets moois uit te zoeken. We kwamen uiteindelijk terecht in een schattig winkeltje op de Prinsengracht, Nuvo Niche. Een super leuk winkeltje met allemaal interieur, homeware, stationary en sieraden te koop. Ik liep natuurlijk meteen op de oorbellen af en koos uiteindelijk deze schattige driehoekjes met marmereffect. Heel erg blij met deze aankoop.

Eindelijk een tweede gaatje! - My Chapter Twenty

Ik zal binnenkort ook een minimalistische oorbellen artikel maken waarin ik mijn favoriete (online)winkels en oorbellen zal delen.

Ik ben heel erg blij met mijn tweede gaatjes! Wie weet binnenkort nog wel een derde haha!

Hebben jullie meerdere gaatjes? Laat het mij weten in de reacties!
Vergeet mij ook niet te volgen op Instagram en Facebook, vind ik heel leuk!

Liefs,

Emma

Follow:

4 Comments

 1. Nico
  May 16, 2017 / 11:20 pm

  Mooi. Staat je goed.
  Draag in beide oren 1, zowel eenvoudige knopjes en soms hangers of ringen.
  Sommige vrouwelijke collega’s dragen ook meerdere oorbellen en vind het hun wel staan, en nu teasen ze mij om ook eens iets extra te proberen. Suggesties ?

  • Emma
   Author
   May 22, 2017 / 11:10 am

   Dankjewel Nico! Tweede gaatjes vind ik altijd erg mooi, maar ik ben ook fan van de helix, dus misschien is dat een idee? Ik moet er zelf nog even moed voor verzamelen aangezien het genezingsproces zo lang duurt! Liefs

   • Nico
    May 24, 2017 / 10:55 pm

    Thanks voor de tip, maar ben ik geen liefhebber van ook omwille van genezingstijd. Misschien dat ik eens iets probeer op het einde van de oorlel, juist voor het kraakbeen. Als ik het dan niet leuk/mooi vind kan ik gewoon weer laten dichtgroeien en valt het niet op.

    • Nico
     September 13, 2017 / 9:35 pm

     Heb me ondertussen toch eens laten gaan en links op het einde van de oorlel een bijkomend oorbel genomen. Is wel eens leuk, reacties zijn goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *