Het verhaal van de blauwe tas

Het verhaal van de blauwe tas

Happy Sunday! Afgelopen week kwam er een heel leuk pakketje binnen! Ik had deze al een tijdje op het oog en nu kon ik het eindelijk bestellen! Lees je mee?

Het verhaal van de blauwe tas

Jawel hoor, deze beauty is nu van mij! Ik was al een tijdje aan het zoeken naar een nieuwe schoudertas. Niet te groot, niet te klein. Na een tip van een vriendin kwam ik terecht op de Mango site. Ik weet niet of Mango iets nieuws heeft gedaan, maar alle tassen keken mij aan!

Deze blauwe tas vond ik bij verre de mooiste, maar hij bleek de hele tijd uitverkocht te zijn. Uiteindelijk kon Wehkamp mij hieraan helpen (thanks guys!).

Het verhaal van de blauwe tas - My Chapter Twenty

Het bijzondere aan deze tas vind ik toch wel de geborduurde patches. Het maakt de tas net wat specialer en speelser. Ook het feit dat hij blauw was is perfect! Zwart komt namelijk iets te veel voor in mijn kast dus een beetje kleur mag wel!

De ruimte in de tas zelf is wat beperkt, maar toch past er genoeg in. Vandaag was ik naar het Rijksmuseum (super leuuuk) en heb ik mijn sleutels, deo, 2 kleine portemonnees, kauwgom, zonnebril, tissues, mobiel, 2 lippenstiften en de plattegrond van het museum erin gekregen. En hij zat niet eens overvol! Kijk, dat is een tas waar je nog iets aan hebt!

Het hengsel is een ijzeren ketting (dus dat zal in de zomer een beetje koud zijn, brrr) en het materiaal zelf is polyester. Ik hoop dat deze tas nog een tijd mee gaat!
Oh en hij was helemaal niet duur (veertig euries maar!)happy dance!

Op het moment is hij op de Mango site uitverkocht, maar wie weet is hij bij de Wehkamp wel te verkrijgen :).

Wat is jullie favoriete tas? Laat het mij weten in de reacties beneden of via Instagram of Facebook.

Liefs,

Emma

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *