The sky is the limit

The sky is the limit

The sky is the limit. Het duurde redelijk lang voordat ik wist wat ik deze post wilde noemen. Maar uiteindelijk is dit wel waar het op neerkomt. Benieuwd wat ik hiermee bedoel? Lees dan snel verder.

The sky is the limit

Fotografie is iets wat ik altijd interessant heb gevonden. Het liefste loop ik de hele dag met mijn grote camera rond, opzoek naar mooie plekken om te fotograferen. Helaas is het niet zo’n feest en zal ik toch ook aan mijn studie moeten zitten. Daarnaast regent het hier zo vaak de laatste tijd dat ik liever niet mijn mooie dure camera meeneem. Maar zodra ik de kans heb maak ik er gebruik van. Zo ook de foto hierboven. De zon scheen net een beetje door de wolken waardoor er een heel mooi licht op de grachten ontstond. Ondanks dat deze foto compleet tegen het licht in is genomen ben ik er zeer tevreden mee. Amsterdam stelt mij ook nooit teleur šŸ™‚

Video’s maak ik ook graag. Ik heb niet voor niets een eigen Youtube kanaal, maar ik zou er nog zoveel meer mee willen doen. Op het moment staan er veel vlogsĀ en “praat”-video’sĀ op. Maar wat ik echt zou willen maken is wat meer film/documentaire gericht.Ā De laatste tijd kijk ik veel video’s die mij inspireren en ik zal er twee met jullie delen!

  1. The Michalaks

    Deze familie maakt prachtige video’s van hun leven. Elke zondag komt er een prachtig in elkaar gezette video online. Elke keer weer ben ik verbaasd over de kwaliteit! Er zit altijd een bepaalde samenhang in en er wordt echt een verhaal verteld. Het zijn geenĀ random beelden achter elkaar. Zelfs de muziek past er goed bij en voegt iets toe aan de video. Ik zie deze video’s dan ook meer als kleine films dan als een vlog.
    Dit inspireert mij enorm!

  2. Casey Neistat

    Casey Neistat is waarschijnlijk een naam die je wel voorbij hebt horen komen. Zo niet, dan heb je echt onder een steen geleefd. Hij is een van de grootste namen op Youtube en maakt (kleine) documentaires/films. Op Youtube maakte hij vorig jaar elke dag een vlog, maar inmiddels is hij daarmee gestopt en kiest hij voor wat meer inhoudelijke video’s. Deze video is van deze week en past eigenlijk precies bij mijnĀ post. Do what you can’t do. Ik vind dit vooral zo goed passen omdat je als persoon moet doen wat jij wilt doen, ook al zeggen mensen dat je het niet kan. Alles kan, als je het maar wilt en ervoor wilt werken.

Het is natuurlijk allemaal makkelijker gezegd dan gedaan, maar langzaam aan kom je er wel. Ik merk dat ik vaak obstakels zie en dan opgeef. Maar eigenlijk moet je dan juist door en een andere weg zoeken om er te komen. Dat is ook wat ik bedoel met The sky is the limit. Als jeĀ het echt wilt, dan kom je er wel.

Wat/wie inspireert jou dagelijks? Laat het mij weten in de reacties of via Instagram en Facebook!

Liefs,

Emma

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *