5x waarom ik zo van de lente hou

5x waarom ik zo van de lente hou

Afgelopen weekend was uitzonderlijk mooi weer. Zo lekker zelfs, dat de winterjassen in de kast konden blijven. Dit weer doet iets met mij, en met mij heel Nederland. Ondanks dat het volgens mij nog niet officieel lente is, voelde het gister wel zo. Daarom vandaag 5x waarom ik zo van de lente hou.

5 x waarom ik zo van de lente hou - My Chapter Twenty

5 x waarom ik zo van de lente hou

  1. De vogeltjes beginnen weer te fluiten. Hoe leuk is het dat je wakker wordt en je hoort allemaal vrolijke vogeltjes. Ik word daar ook super vrolijk van. Lente en vogeltjes gaan gewoon heel goed samen.
  2. Ik kan weer luchtigere kleding aantrekken! Ja! Deze vind ik zo fijn. Al had ik mij gisteren toch nog te warm aangekleed haha! Spijkerjasjes, leren jasjes, het mag en kan weer! Vooral voor een koukleum zoals ik is het erg fijn dat ik niet meteen bevries als ik een rokje aan trek. Daarnaast heb ik het idee dat ik sneller meer kleuren in mijn outfits betrek, lekker vrolijk.
  3. De zon schijnt weer! En geeft ook warmte af. Hoe fijn is het dat je gewoon eventjes op een bankje in de zon kan zitten, ogen dicht en even genieten. Ik hou daar wel van.
  4. Overal begin je kleine bloemetjes te zien. Bomen met mooie groene bladeren en bloemetjes op grasvelden zien er zoveel mooier uit dan die grauwe kale bomen. Als blogger moet je dan ook wel foto’s hiervan maken natuurlijk!
  5. Een heerlijke lente wandeling. Gisteren ben ik samen met een vriendin eventjes wezen wandelen in het Vondelpark. Dat kan soms zo lekker zijn. Zonnebril op, camera bij de hand en in het zonnetje lopen. Heerlijk vind ik dat!

5 x waarom ik zo van de lente hou - My Chapter Twenty

Waarom hou jij zo van de lente? Heb je de lente al in je bol? Laat het mij weten in de reacties beneden of via Instagram en Facebook.

Liefs,

Emma

5 x waarom ik zo van de lente hou - My Chapter Twenty

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *