Photo diary #4

Photo diary #4

Lieve allemaal, het is weer maandag. Voor mij zeker de moeilijkste dag van de week. Daarom heb ik weer een nieuwe photo diary! Kijken naar foto’s vind ik altijd zeer leuk en relaxend dus let’s go!

Photo diary

Veel van deze foto’s zijn afkomstig van mijn Instagram Stories, dus vergeet me niet daar te volgen 🙂

7 maart 2017

Deze photo diary begint ongeveer twee weken geleden. Ik was met mijn vriendin Isabelle wezen eten bij de Foodhallen. Oooh wat is dat toch ontzettend lekker, elke keer weer. Ook zo leuk dat je elke keer wat anders kan kiezen. Zoveel variëteit, heerlijk vind ik dat! Wij gingen voor hotdogs van Bulls & Dogs, echt zeer lekker. Ik zag op Deliveroo namelijk al de hele tijd deze hotdogs voorbij komen en het zag er zo lekker uit. Ik moest het nu wel proberen!

Photo diary #4 - My Chapter Twenty

8 maart 2017

Op woensdag was ik op kantoor bij Lisa en tot mijn grote vreugde kreeg ik daar deze heerlijke koekjes! Deze kwamen bij de Happinez en waren niet vegan. Ach dan bied ik mij wel aan hoor! Heerlijk! Het blad heb ik trouwens ook maar gekocht, echt een heel prettig blad!

Photo diary #4 - My Chapter Twenty

12 maart 2017

Op zondag was het zulk lekker weer dat ik echt naar buiten MOEST. De zon scheen, ik zag allemaal mensen zonder jas, in rokjes zonder panty’s. Tja, ik moest natuurlijk even van de lente proeven! Dus hup daar gingen Isabelle en ik naar het Vondelpark. Lees hier mijn blogpost over mijn liefde voor de lente. En man, wat was het lekker om even het huis uit te zijn. Even lekker wandelen, kletsen en foto’s maken.

Photo diary #4 - My Chapter Twenty

13 en 14 maart 2017

Op maandag besloot ik op de fiets naar school te gaan, want het lekkere weer was nog niet over! Het is niet dat ik niet van fietsen houd, maar 20 minuten in de regen doe ik niet al te graag. Aangezien het mooi weer was leek het mij een goed excuus om even lekker te bewegen. Wel met sjaal, want de warmte is nog ver te zoeken.
De dag erna kreeg ik mijn bril van Ace & Tate! Zo enthousiast! Lees hier waarom ik nu een bril heb. Het is nog steeds even wennen, maar wel erg fijn voor achter de computer!

Photo diary #4 - My Chapter Twenty Photo diary #4 - My Chapter Twenty

15 maart 2017

Woensdag ging ik heerlijk met mijn moeder naar yoga en naar het strand. Maar eerst: STEMMEN! Heel belangrijk om niet te vergeten! Het was ook vandaag weer erg lekker weer. Niet zo warm als de dagen ervoor, maar zeker niet verkeerd. Ik wilde dolgraag naar het strand, dus dat hebben we ook lekker gedaan!

Photo diary #4 - My Chapter Twenty Photo diary #4 - My Chapter Twenty Photo diary #4 - My Chapter Twenty

16 maart 2017

Donderdag was een heerlijk vrij dagje. Ik startte de ochtend met een lekkere smoothie (ingrediënten staan op de foto) en verder heb ik die dag niet bar veel gedaan. Wel nog deze super schattige foto van mijn kat kunnen maken.

Photo diary #4 - My Chapter Twenty

17 maart 2017

Vrijdag had ik een dagje school. Dus de foto’s zijn ook niet super bijzonder. Je ziet vooral mijn heen- en terugreis. Ja, dat moet ook gedaan worden natuurlijk.

Photo diary #4 - My Chapter Twenty Photo diary #4 - My Chapter Twenty

19 maart 2017

Gisteren was een heerlijke luie zondag. We zijn wel nog even de stad in geweest omdat ik dolgraag een masker wilde kopen. Ik ben de nieuwe Lush winkel in geweest. Holy moly, wat is die winkel groot en druk! Ik had hier wel even moeite mee, maar ik had een missie haha! Mijn vriend gaf het na 2 seconden al op en ik ben er denk ik een halfuur geweest. Ik werd geholpen door een hele aardige vrouw. Ze liet mij ook de maskers uitproberen op mijn hand. Dat zie je hier op de foto. Ik ben uiteindelijk niet voor het masker gegaan wat je op de foto ziet (Cupcake), maar voor Brazened Honey. Dus die ga ik binnenkort maar eens even uitproberen!

Photo diary #4 - My Chapter Twenty

Dat was het weer! Dit keer wel een redelijk lange al zeg ik het zelf! Hoe was jou week? Laat het mij weten in de reacties beneden of via Instagram en Facebook.

Liefs,

Emma

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *