Korte update.

Korte update.

Vandaag wil ik het kort houden, ik ga geen lange verhalen tikken maar ik hou het bij een korte update. Ik had het de afgelopen weken ontzettend druk met mijn studie en daarnaast zat ik ook niet zo lekker in mijn vel. Op zulke momenten vind ik het heel moeilijk om een artikel online te zetten. Ik wil niet doen alsof het allemaal leuk en mooi is, als dat op dat moment niet zo is. Aan de andere kant wil ik ook geen negativiteit delen op mijn blog. Daarom heb ik er voor gekozen om even wat minder te posten. Ik wilde het niet afdwingen. Dus als alles goed gaat is het upload-schema vanaf deze week weer terug naar normaal.

Update: video

Wat ik wel nog wil delen is de video hieronder. Het ziet er misschien een beetje gek uit, maar de boodschap van de video is wat mij aansprak. Deze video laat precies zien hoe het hier tegenwoordig is. Oké, dit klinkt misschien een beetje vaag, maar je begrijpt het zodra je de video ziet.

Vergeet mij niet te volgen op Instagram en Facebook voor als je up-to-date wil blijven.

Veel liefs,

Emma

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *