Verandering is goed.

Verandering is goed.

Als mens veranderen we constant, en dat is niet erg: verandering is goed. Zo maken mijn blog en youtube-kanaal ook een verandering door.

Nieuwe inspiratie

Ik ben altijd op zoek naar (nieuwe) inspiratie. Ik kan dan ook zo ontzettend happy worden als ik eenmaal weer iets nieuws heb gevonden. Ik weet niet zo goed hoe ik het moet omschrijven, maar ik voel dan binnen in mij een soort vreugde. Mijn gedachten zitten dan niet stil alsof ze als een enthousiast klein kind aan het springen zijn. Soms werkt de buitenkant dan nog wat minder goed mee, maar dat uit zich op een gegeven moment ook. Zo lag ik gisteren in bed; mijn lichaam was moe, maar mijn gedachten waren klaar wakker en de ideeën stroomden binnen. Gek eigenlijk hoe dat werkt. Het is alleen wel jammer dat je vrijwel niets onthoudt als je de ideeën niet opschrijft.

Verandering is goed

Ik zit dus al een tijdje te denken wat ik nou precies wil met mijn blog. Ik wil een lifestyle blog, maar dat klinkt zo super algemeen. Dus wat wil ik dan? Ik weet in ieder geval wel dat mode en beauty niet persé iets voor mij zijn. Ik vind het leuk om make-up op te doen en mij leuk te kleden, maar ik vind het moeilijk om er iets over te schrijven. Reizen lijkt mij ook super leuk, maar daar heb ik momenteel het budget niet voor dus die valt ook af.

Op Pinterest pin ik trouwens wel alles wat los en vast zit op het gebied van mode, beauty en travel dus bekijk mijn pagina als je daar meer van wilt zien!

Om eerlijk te zijn ben ik er nog steeds niet helemaal uit wat ik precies wil. En ik denk dat dat ook niet erg is. Als mens veranderen we ook constant, dus verandert mijn blog met mij mee. No biggie. Wat ik wel weet is dat ik wil schrijven waar ik op dat moment over wil schrijven, dus ook advies en tips en wat er dan ook op mijn pad komt.

Videos?

Als ik mensen vertel dat ik video’s maak wordt er vaak toch een beetje raar gekeken. Misschien is het omdat mijn kanaal nog heel klein is en er weinig mensen kijken, I dunno. Ondanks die reacties vind ik video’s maken een van de leukste dingen om te doen. Ik kan er mijn passie in kwijt en daarnaast ook mijn ei haha. Maar ondanks dat ik het heel leuk vind om te doen, merk ik wel dat ik behoefte heb aan iets meer. Ik wil creatiever zijn met mijn camerawerk, ik wil meer content maken met inhoud, ik wil muziek kunnen maken (ja, dat wil ik echt en ja, dat wordt een uitdaging), etc. Ik wil het zien als kunst. Dus ook daar ben ik sinds een tijdje mee bezig. Hoe kan ik het maken zoals ik het wil? Randen opzoeken, uit mijn comfortzone gaan en meer leren van editen. Ik kan best makkelijk een filmpje in elkaar zetten (editen), maar er kan nog zo veel meer. Dat wil ik leren.

Wat ik ook leuk vind is om te delen wat mij inspireert. Een aantal youtubers inspireren mij enorm met hun content en dat wil ik graag me je delen. Dus als je zin en tijd hebt staan hieronder een aantal van deze videos:

Dodie

Dodie (a.k.a. doddleoddle of doddlevloggle) ben ik onlangs past tegengekomen op youtube. Op haar twee kanalen maakt ze video’s waar ik super graag naar kijk.

Lucy Moon

Lucy Moon volg ik al een tijdje. Ik vind haar video’s heerlijk om naar te kijken. Ze is super eerlijk en is niet bang om te zeggen wat ze vindt. Heerlijk.

Mimi

Mimi is nog maar heel jong, 16 jaar geloof ik. Ze heeft een kanaal genaamd Hi I’m Mimi waar ze vrij korte video’s maakt, super leuk! Oh en ze kan ook nog zingen!

Wat vind jij van lifestyle blogs? Laat het mij weten in de reacties of via Instagram en Facebook.

Liefs,

Emma

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *