Je bestemming als verrassing

Je bestemming als verrassing

Terwijl een groot gedeelte van Nederland op vakantie is zit ik thuis op mijn balkon. Ik mag niet klagen hoor, het weer is namelijk best oké de laatste tijd. En daarnaast ga ik gelukkig eind augustus nog een paar dagen weg. Waar? Tja, dat is nog een verrassing!

Net als vorig jaar hebben mijn vriend en ik weer een citytrip geboekt via srprs.me! Vorig jaar zijn wij uiteindelijk 4 dagen naar Rome geweest en het was super leuk! Ik was ook nog nooit in Italië geweest, dus was het voor mij twee keer zo leuk. Dit jaar doen we het dus weer en vandaag wil ik delen hoe leuk het is om niet te weten waar je heen gaat.

Waarom je bestemming een verrassing moet zijn:

Geen stress

Je hoeft niet te bedenken waar je heen wil gaan en daarnaast ook geen hotel en vliegtickets te boeken! Je kan wel aangeven waar je niet heen wil, maar de rest wordt allemaal voor je geregeld. Hoe lekker is dat? Het geeft je zoveel rust wat ik persoonlijk erg lekker vind. Wij kiezen er op de een of andere manier vaak voor om pas laat te bedenken dat we nog ergens heen willen. Last minute een vakantie regelen is zeker mogelijk, maar het geeft vaak ook stress. Nu kan je het uit handen geven wat echt heerlijk voelt.

De spanning, positieve natuurlijk

Na je boeking krijg je een mail met daarin de link naar je persoonlijke pagina waarop een klok aan het aftellen is! Hoe leuk! En een week voor vertrek komt de temperatuur van je bestemming er te staan! AAH wat moet ik meenemen!! Die opbouw naar je vakantie is zo’n leuk gevoel. Normaal ben ik niet zo van de verrassingen, maar dit is wel erg leuk.

Het moment van de waarheid

En daar sta je dan op Schiphol met je koffertje en een kloppend hart. Haha oké ik overdrijf, misschien geen kloppend hart, maar wel een voelbare spanning. Eenmaal op Schiphol (of een andere vertrek locatie) mag je de bestemming onthullen. Dit is zo’n leuk moment, want eindelijk mag je zien waar je heen gaat, iets waar je al weken op wacht. Een super leuke verrassing.

Je stapt uit je comfortzone

Vooral omdat je geen idee hebt waar je heen gaat en dus ook geen idee wat je te wachten staat. Je kan nul voorbereidingen doen voor de locatie. En dat maakt het erg spontaan. Ik vind dat normaal gesproken best eng, maar toch is het het waard. Ik zie het een beetje als een leuk avontuur en laat het gewoon allemaal op mij afkomen. Beste wat je kan doen denk ik!

En natuurlijk de super vette ervaring!

Ik denk dat iedereen dit ooit een keertje moet doen. Je bestemming en verrassing laten zijn. Het is toch wel een ervaring om niet te vergeten. Het leuke is dat je elke keer weer opnieuw verrast wordt. Je kan namelijk ook buiten Europa kiezen, dus de opties zijn enorm!

 

Laat me in de reacties weten of jij ook een keer een surprise trip hebt gedaan en waar je toen heen ging!
Benieuwd waar wij dit jaar heen gaan? Houd dan mijn Instagram en Facebook in de gaten waar ik ongetwijfeld foto’s op zal delen!

Liefs,

Emma

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *