Toch op vakantie + shoplog

Toch op vakantie + shoplog

Na mijn laatste post hier op mijn blog viel het een beetje stil. Beetje jammer maar ach, het is ook vakantie voor My Chapter Twenty. Waar ben ik mee bezig geweest de afgelopen weken? Vandaag vertel ik het je!

Work work work

De maand juli zat voor mij helemaal vol met werk. Ik had een baantje in een callcenter waar ik veel uren per week zat. Ik denk dat het geen verassing zal zijn dat ik na 1 maand daar ben gestopt. Werken in een callcenter is gewoon niets voor mij. Zelf vind ik het ook verschrikkelijk als mensen mij opbellen voor iets wat ik niet wil, dus je kan je wel voorstellen hoe ik mij daar voelde.

Tegelijkertijd begon ik ook met een zomerstage bij VivOnline. Via een vriendinnetje hoorde ik dat ze een stagiaire voor de zomer zochten. Ik besloot het maar meteen te doen aangezien het toch iets is waar ik mijzelf in de toekomst wel zie. Niet iedereen snapt waarom ik dit vrijwillig doe in mijn vakantie, maar ik wil gewoon heel graag ervaring opdoen en mijn CV opbouwen. Hier loop ik at-the-moment dus nog steeds stage.

Het is bijna vakantie!!

Toch nog op vakantie + shoplog - My Chapter TwentyJaaaa!! Ik ga op vakantie!! Zoveel zin in, echt niet normaal. In eerste instantie zouden we (mijn vriend en ik) niet op vakantie gaan, maar we hebben toch besloten om een paar daagjes weg te gaan. Ook deze vakantie hebben we geboekt via srprs.me, net zoals vorig jaar (toen gingen we naar Rome!).

Vandaag gaan we voor 4 daagjes naar bestemming unknown. Dus zoals je begrijpt ben ik de afgelopen dagen als een soort kip zonder kop de laatste inkopen gedaan. Want ja, een citytrip betekent alleen handbagage wat dus weer betekent dat ik heel veel mini’s mee moet haha.

De temperatuur geeft toch redelijk lekker weer aan. Het is ook elke dag weer anders, dus wie weet is het alle daagjes droog. Over mijn citytrip komt uiteraard nog een toekomstige blogpost, dus stay tuned!

Shoplog

Toch nog op vakantie + shoplog - My Chapter TwentyOndanks werk en stage had ik toch nog tijd voor wat shoppen hier en daar. En aangezien mijn haat-liefde verhouding met Youtube weer op een liefde puntje was beland, leek het mij een goed idee om dat te filmen. Dus abonneer je zeker op mijn kanaal zodat je op de hoogte bent van mijn avonturen! (En ja, ik ga ook hier en daar wat filmen op vakantie)

Deze keer dus een shoplog en je bekijkt ‘m hier:

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *