Huis update: Alles in dozen

Huis update: Alles in dozen

Jaa het is bijna zover!! We gaan bijna verhuizen! *springt op en neer* Naja, we zijn dan nu al voor de eerste keer verhuisd. Klinkt ingewikkelder dan het is, maar we spenderen een periode in het huis van mijn ouders (die op vakantie zijn), zodat we niet nog 2 keer huur hoeven te betalen. Hoe handig! Vandaag de eerste Huis update!

Echt in ons eigen huisje zitten we nog niet, maar dat komt dus over 2 maanden ongeveer. In de tussentijd zijn we natuurlijk druk bezig met het inpakken van al onze spullen. En man, man, man, ik wist niet dat een mens zoveel spullen kon hebben! We hebben nu 30 verhuisdozen gekocht, en ik denk dat die wel vol komen. De kat is gelukkig al bij mijn ouders. Dat is gewoon veel handiger, ook met het inpakken, anders loopt hij alleen maar in de weg en ik merkte ook al dat hij er een beetje gestrest van werd. Dus, mooie oplossing zo.

Huis update: Alles in dozen - My Chapter Twenty

Inmiddels zitten we al een paar dagen in het huis van mijn ouders. De kat moest nog even een paar dagen wennen. Lees: schrok van alle kleine geluidjes, vaak een dikke staart en heel onrustig door de kamer lopen. Maar gelukkig gaat het nu een stuk beter met hem zoals je kan zien op de foto’s hihi.

Huis update: Alles in dozen - My Chapter Twenty

Huis update: Alles in dozen - My Chapter Twenty

Ons huisje in Amsterdam is bijna helemaal ingepakt. Naja, het huis niet, maar de spullen. Je snap het wel. Vooral uit de keuken komt doos na doos. Nooit geweten dat daar zoveel spullen waren, oeps. Dit weekend gaan we alle grote meubels uit elkaar halen en dan klaar zetten voor maandag! Stiekem vind ik het best spannend allemaal. Het voelt ook een beetje bittersweet, maar ik ben toch ook blij dat we daar weg gaan. Die kosten werden ons gewoon teveel en dat is ook niet leuk.

Huis update: Alles in dozen - My Chapter Twenty

Goed, dat was het wel weer voor nu. Voorlopig bivakkeren we dus lekker in dit huis totdat we in ons eigen huisje kunnen! Ik ben van plan om vaker deze ‘Huis update’ te doen, dus houd mijn blog in de gaten!

Wil je nou meer weten? Bekijk dan mijn Instagram voor vakere updates!

 

Liefs,

Emma

 

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *