Pinterest is mijn home inspiratie!

Pinterest is mijn home inspiratie!

Sinds ik Pinterest heb ontdekt een aantal jaar geleden pin ik alles wat los en vast zit. En elke keer als ik daar aan denk moet ik ook denken aan een interview met Emma Stone waarin ze zegt: “I can’t even get my life together enough to put furniture in an apartment, I just Pinterest everything.” Ik zou vooral het hele interview even bekijken, zo grappig! Het stukje van Pinterest begint rond 1:20. Maar goed, we dwalen af. Aangezien wij binnenkort ons nieuwe huis gaan betreden moet ik natuurlijk hier en daar even wat inspiratie opdoen!

Mijn moeder

Pinterest is mijn home inspiratie! - My Chapter Twenty

Ja mam, ga ik je toch even noemen hier. Want ondanks dat ik het misschien niet vaak zeg, ben je toch een beetje een inspiratie voor mij op het gebied van interieur. Mijn moeder heeft het huis natuurlijk wel samen met mijn vader ingericht, maar ik doel hier ook meer op de kleine dingetjes, accessoires en dergelijken. We passen een tijdje op het huis van mijn ouders dus ik heb genoeg tijd gehad om eens even lekker te observeren (ook al heb ik er 21 jaar lang gewoond haha).

Pinterest is mijn home inspiratie! - My Chapter TwentyPinterest is mijn home inspiratie! - My Chapter Twenty

Oké, eerst natuurlijk de bank, want daar ben ik stiekem een beetje jaloers op. Het is een vrij grote bank, maar niet te groot. Het past precies in de ruimte en heeft iets knus. Het kleed dat erbij zit past natuurlijk perfect. Bubba heeft het ook goedgekeurd! Wat ik er ook zo leuk aan vind is de kleur. Het is eens even wat anders dan zwart, bruin of een andere neutrale kleur. Toch is de kleur niet storend, maar juist wel heel warm.

Dat vind ik ook zo prettig aan de kamer, het oogt lekker warm. Dat is iets wat ik ook in mijn huis over zou willen brengen. Het is natuurlijk helemaal afhankelijk van de soort meubels en vloer die je erin legt.

Pinterest is mijn home inspiratie! - My Chapter Twenty Pinterest is mijn home inspiratie! - My Chapter Twenty

Nu over op de kleine dingetjes. De vazen op de vensterbank vind ik zo leuk gedaan. Ik weet dat ze het als een soort tussenoplossing heeft gedaan zodat de kat niet in een plantenbak zou gaan graven. Hoe dan ook, het past gewoon heel goed. Ook de kaarsenhouders vind ik zo gezellig. Ze heeft ze ook zelf ge-DIY-ed, hoe leuk! Het zijn namelijk gewoon oude potjes van doperwtjes of iets dergelijks. Dat soort kleine dingetjes vind ik echt super leuk!

Pinterest

Pinterest is mijn home inspiratie! - My Chapter Twenty

Pinterest is mijn home inspiratie! - My Chapter Twenty

Ja, dit was nogal een open deur. Pinterest is echt DE website op het gebied van interieur inspiratie. En ook ik pin er mijn hele huis op! Misschien niet altijd helemaal naar de smaak van mijn vriend, maar dat maakt niet uit, daarom is het ook mijn Pinterest. Vaak pin ik ook woonkamers omdat ik dan de vloer leuk vind of een lamp, en dan lijkt het natuurlijk net dat ik alles uit de kamer geweldig vind.

Ik heb dan ook een apart bord voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer, keuken, accessoires, kantoor en noem zo maar op. Dus heb je inspiratie nodig? Voel je vooral vrij om een kijkje te nemen op mijn Pinterest, en geef dan meteen een volgje, vind ik erg leuk!

vtwonen

En dan bedoel ik vooral de programma’s op TV zoals: ‘Verbouwen of verhuizen’ en ‘Weer verliefd op je huis’. Klinkt heel erg saai en oudbollig, maar dat is het totaal niet! Ik kan er echt van genieten om einde van de middag even op de bank te kijken naar deze programma’s. Toch heerlijk wat die interieur stylisten kunnen doen met een ruimte! Hopelijk kan ik dat binnenkort ook haha! De website van vtwonen werkt trouwens ook goed voor inspiratie!

Winkels & magazines

Als laatste, misschien ook een erg open deur, winkels bezoeken en tijdschriften doorbladeren. Tegenwoordig heb je tientallen tijdschriften op het gebied van interieur, dus eat your heart out! Maar soms kan een simpel bezoek aan een IKEA of een andere woonwinkel heel erg helpen. Daar hebben ze vaak kamers in verschillende stijlen gestyled. Vaak vind ik het net niet, maar dan ontdek je ook wat je niet leuk vindt. Ook handig toch!

Dus, hier haal ik mijn inspiratie vandaan op het gebied van interieur! Heb jij nou ook nog een inspiratiebron die ik echt moet weten? Laat het dan even beneden in de reacties achter!

Vergeet mij ook niet te volgen op mijn sociale accounts zoals Facebook en Instagram!

Goed, dat was het dan. Happy Pinning!

 

Liefs,

Emma

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *